Hoofddoekje knopen

Ik met één van mijn favoriete hoofddoekjes!

Ik met één van mijn favoriete hoofddoekjes!

Toen ik eenmaal besloten had dat ik een hoofddoekje wilde in plaats van een pruik, ben ik op internet gaan zoeken naar tutorials. Ik vond het aanbod een beetje klein; er waren eigenlijk maar 2 filmpjes waar ik wat aan had. Hier moest dus verandering in komen! Ik heb nu zelf een filmpje gemaakt hoe ik mijn hoofddoekjes altijd knoopte, en dit filmpje vind je hier.

Loading

3 comments

 1. Karlijn says:

  Supergoed idee zeg om dit te doen! En ik vind het ook heel duidelijk en creatief. Denk wel zeker dat anderen hier ook iets aan hebben. Topper weer!

 2. Ellen says:

  Bedankt voor deze tip. Ik weet pas sinds twee dagen dat ik borstkanker heb. (Ben 34 jaar) en sinds vandaag dat we volgende week met chemo gaan starten. En aangezien ik ook besloten heb dat een pruik niets is voor mij, ben ik super content dat jij hier even laat zien hoe we er toch “modieus” kunnen doorkomen met een sjaal 🙂

  • Jacintha says:

   Wauw, dit is precies de reden waarom ik het doe! Een filmpje opnemen is best spannend, maar als ik dan dit lees ben ik er heel blij mee en stiekem een beetje trots:)

Geef een reactie