Tietorial

Het is vandaag Wereld Kankerdag. En zoals ik vorig jaar ook al beschreef, vind ik dit een dag om jullie te informeren of bijvoorbeeld mensen te herdenken. Vorig jaar herdacht ik Menno Buch omdat zijn dood veel indruk op me had gemaakt. Maar vandaag vind ik het tijd worden om jullie beter te informeren over zelfonderzoek van de borsten. En hoe kan ik dat beter doen dan met een filmpje? Een echte tietorial!

zelfonderzoek borsten

Vandaag speciaal voor Wereld Kankerdag een echte tietorial.

In het filmpje hoor je me zeggen dat er op internet best wel stappen te vinden zijn die je kunt nemen als het gaat om zelfonderzoek. Zo beschrijft Pink Ribbon heel duidelijk hoe je dit kunt doen. Maar ik heb inmiddels mijn eigen manier ontdekt en die wil ik graag met jullie delen. Hieronder staat de link, dus als je wil weten hoe ik dit altijd doe, klik dan op het filmpje!


Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad en dat je voor jezelf een besluit hebt gemaakt of je jezelf wilt gaan controleren of niet. En als je dat wil gaan doen, dan hoop ik dat het nu duidelijk is. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag! Veel succes!

Loading

3 comments

  1. Wessel says:

    Haha die tietelgrappen worden nooit saai. En natuurlijk de grote vraag: trekken ze significant meer bezoekers? Ik voel een t-testje opkomen ;P.

Geef een reactie