Uitslag en pauze

Pak de champagne maar alvast uit de kast, er is goed nieuws! Ik ben schoon! Potverdorie, wat een goed nieuws.

Uitslag MRI

Ik zeg; PROOST!!

Dat het me meer deed dan vorig jaar is me wel duidelijk, maar dat het me zóveel deed had ik ook niet verwacht. Meteen toen ik de verpleegkundige hoorde zeggen “geen tekenen voor maligniteit, er is niks aan de hand”, begon ik te huilen. En het duurde heel lang voordat deze tranen van blijdschap stopten. Ik kon gewoon niet geloven dat het nu echt even voorbij was, alles was weer goed.

En dit vind ik dan meteen een goed moment om een pauze in te lassen. Ik heb het aan de ene kant ontzettend druk met m’n werkende leven en soms weet ik niet waar ik alle tijd vandaan moet halen. En wat een feest toch eigenlijk, dat ik weer kan werken? Daarnaast merk ik aan mezelf dat het elke week teruggaan naar het ziekteproces, mijzelf niet verder brengt. Elke keer gevoelens oproepen van een niet al te leuke tijd vind ik even genoeg. Ik ben klaar, wil verder! En daarnaast gebeuren er in de wereld momenteel veel ergere dingen, waardoor mijn tijdelijke spanning om bijvoorbeeld een MRI in het niet vallen.

Kortom, eigenlijk alleen maar goed nieuws. Ik ben schoon en heb m’n leven weer helemaal op de rit! Dus de komende tijd zullen jullie m’n blogs even moeten missen. Maar niet getreurd; in de tussentijd werk en feest ik door, komen er nog wat gastblogjes, en mocht ik weer wat belangrijks te melden hebben, zien jullie me weer verschijnen! Ohja, en had ik al gezegd dat ik schoon ben?!

Mocht je nou graag willen weten wanneer er weer een (gast)blog verschijnt, laat dan hieronder je mailadres achter en ontvang een mailtje bij een nieuwe blog, of like m’n facebookpagina!

Loading

Uitslag MRI

Nogmaals: PROOST!!

17 comments

 1. imke says:

  super fijn om te horen. Ik denkt dat het erg goed is om een pauze in te lassen. ik hoop dat je lekker veel kan genieten. Het is je gegund.

 2. Ben says:

  Oh my God. Hoe mooi kan het zijn? Al schrijvend, “de ellende van je afschrijven”, ben je op dit punt aangekomen. Je wilt verder, niet telkens terug naar de ellende. Hoe mooi waren jouw blogs, hoe ontroerend vaak. En nu deze mededeling met bijbehorende beslissing. Ik neem er eentje op, Proost!

 3. josé van brenk weggelaar. says:

  🌹🌼🌻🌸 Daar drinken wij er een op. Veel geluk en gezondheid nog in je verdere leven. 🍷 proost.

 4. yara says:

  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH HIEPHIEPHIEPHOERAAAAAAA! Heel leuk altijd om je blogs te lezen, tough cookieeeeeeeeee yesyesyes

 5. Ome Joan says:

  Jacintha, in de eerste plaats natuurlijk gefeliciteerd met de uitslag! Ik heb genoten van al die blogs die je hebt gedeeld, soms tot ontroering toe. En ook deze keer grijpt jouw emotie mij aan….. Ik heb bewondering voor de energie die je opbracht om elke keer maar weer een blog te plaatsen en de openheid die je niet schuwde. Top wat jij gedaan hebt en jouw probleem valt echt niet in het niet bij andere problemen! Ik gun je de pauze, geniet daarvan en zorg ondertussen goed voor jezelf.

 6. Diny van Engeland says:

  Wat een fantastisch goed nieuws! Ik wens je een heel mooie en gezonde toekomst! Lekker genieten van het leven!

Geef een reactie