Oud en nieuw: jaaroverzicht

Oud en nieuw; tijd voor een jaaroverzicht. Het is een moment om stil te staan bij het afgelopen jaar maar ook om alvast voorzichtig vooruit te blikken. En aangezien deze blog natuurlijk deels gericht is op iets vervelends (gebracht met een positief randje) vond ik het tijd voor een positief jaaroverzicht! Wat heb ik dit jaar allemaal bereikt, en kan ik al gaan dromen over volgend jaar? En om in de stijl van oud en nieuw te blijven, begin ik met mijn hoogtepunten (oud) en blik ik daarna vooruit (nieuw).

Oud:

 • 1 jaar ziek geweest en maar een half jaar studievertraging opgelopen
 • 2 logopedie stages (zo goed als) afgerond
 • 2 banen aangeboden gekregen
 • Een briljante vakantie met Nelis
 • Mooie feesten waarbij ik kon shinen met de tofste vriendjes en vriendinnetjes (still got the magic)
 • Buiten de antihormoontherapie zijn alle andere behandelingen klaar
 • Antihormoontherapie: 1 year down, 4 to go!
 • “De spuit die niet gezien mag worden” is omgezet naar een dunnere variant!
 • Sjonnie en Anita are still going strong in de vriezer!
 • Mijn haar is ein-de-lijk gegroeid en het wordt steeds mooier:)
 • Mijn blog bestaat bijna 1 jaar
 • In dat jaar heb ik 17.092 unieke bezoekers gehad op mijn website, 409 pagina likes op Facebook, 2203 bericht likes op Facebook, 431 reacties op Facebook en hebben bijna 200.000 mensen mijn berichtjes in hun tijdlijn voorbij zien komen!

Oud en nieuw jaaroverzicht

Samen met Nelis!


En nieuw:

Wat een overzicht he?! Niet te geloven. Ik kan alleen maar hopen dat ik volgend jaar weer zo’n jaar heb! Met hopelijk 2 banen die goed bevallen, nog meer bezoekers en lotgenoten die me vinden en mooie feestjes en vakanties. Maar het allerbelangrijkste is dat ik hoop dat 2016 een gezond jaar voor me wordt, dat ik mag blijven zeggen dat ik “kankervrij” ben! Oh en dat ik de Staatsloterij oudejaarstrekking win, en dat ik jullie in het nieuwe jaar dan begroet als Jacintha Miljonair Oldenbeuving. Hopen kan altijd…

Bij dezen wil ik alle lezers, lotgenoten, vrienden, familie en kennissen een heel fijn en gezond 2016 wensen! Geniet van oud & nieuw, heb het gezellig en wees vooral blij met alle leuke mensen om je heen. Dikke kus en tot in het nieuwe jaar!

Oud en nieuw jaaroverzicht

Iedereen alvast een fijne jaarwisseling! Ik eet alvast een oliebol!

Loading

6 comments

 1. Dini Thomassen says:

  Jacintha, met een lach en een traan jouw blog gelezen en wij wensen jullie allemaal met elkaar alle goeds toe voor het jaar dat gaat komen.

 2. Marike says:

  Topper!! Jij bent GOED bezig! 2016 wordt een topjaar voor ons, wat denk jij? 😉 Met onze blogplannen, staat heel hoog op mijn to-do lijst voor de eerste week van mijn vakantie. Wat fijn om weer te kunnen zeggen dat ik druk ben geweest met werk en leuke dingen! Fijne jaarwisseling alvast!!

 3. Wessel says:

  > 1 jaar ziek geweest en maar een half jaar studievertraging opgelopen

  Ja, dit vind ik echt on-ge-loof-lijk. Dan snap ik best dat

  > 2 banen aangeboden gekregen

 4. Félix says:

  Wat een mooie blog Jacintha. Ik wens je het allerbeste voor het komende jaar en daarna! Ik moest lachen om je foto bij de kledingautomaat, ik werk 200 m verderop in die gang! De volgende keer als ik je daar een selfie zie maken lach ik je wel uit hoor 😉 !

Geef een reactie