Jaap voor KWF

Ik heb jullie al eerder laten weten dat iets als de borstkankermaand me gemengde gevoelens oplevert. Daarom heb ik er op dat moment weinig aandacht aan besteed. Maar soms zijn er momenten waarop ik er niet omheen kan en ik me hard wil maken voor de prachtige doelen die er zijn.

Een tijd geleden heb ik gesproken op de ladiesnight in Brummen. De opbrengt ging naar het KWF. In deze blog leg ik uit waarom ik denk dat dit zo belangrijk is. Ook heeft mijn vriendinnetje Marlous een keer onmeunig hard gerend en daarbij geld opgehaald voor Pink Ribbon. Op mijn Facebook pagina (op 20 september 2015) vind je de foto’s van deze onvergetelijke dag.

En nu doet de volgende kans zich weer aan voor mij en al mijn volgers om een goed doel te steunen: mijn vriend Jaap gaat op 20 maart een halve marathon rennen om zo geld op te halen voor het KWF. En dat kan ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hieronder beschrijf ik waarom je geld zou moeten doneren.

Redenen om KWF te steunen:

– Het KWF steunt onderzoek naar kanker
– Het KWF zorgt ook voor een betere kwaliteit van leven, het delen van kennis en het bepalen van het beleid in Nederland.
– Het KWF geeft mensen passende informatie en hoop!
– En last but not least: ooit hoop ik door het onderzoek, gesteund door het kwf, erachter te komen waarom juist ik borstkanker kreeg.

Jaap voor KWF

Deze goeie jongen wil je toch gewoon helpen?

Redenen om Jaap te steunen:

– Ik ken bijna niemand die zo bizar hard loopt als Jaap.
– De berichtjes van Jaap zorgen voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid humor.
– Überhaupt verdient iemand die zo ver rent veel geld. Zeker als dat geld dan ook nog naar een goed doel gaat!
– Jaap heeft beloofd een foto vrij te geven (aan degenen die dat willen) van het moment na de finish. Naar eigen zeggen is “leedvermaak het beste vermaak”.

Overtuigd? Aarzel dan niet en klik door naar zijn actiepagina. Doneren kan nog tot 6 maart, dus twijfel niet te lang!

Ohja, en dat doel van 500 euro, daar willen we natuurlijk ver overheen!

4 comments

Geef een reactie