Carnaval; mijn eerste en laatste pruik

Clowntje met mijn eerste en laatste pruik!

Clowntje met mijn eerste en laatste pruik!

Carnaval vind ik al jaren één van de leukste feesten in het jaar! Lekker gek doen, je eigen pakje maken, drinken en gezelligheid met vrienden.Toch is deze Carnaval extra speciaal voor mij. Hieronder zal ik uitleggen waarom dat zo is.

Door de chemo viel m’n haar natuurlijk uit. Al die tijd heb ik hoofddoekjes gedragen; een pruik is niks voor mij. Maar met carnaval leek een hoofddoekje me een gek gezicht. Dus bedacht ik dat carnaval hét moment was om een keer een pruik te dragen; mijn eerste en laatste pruik.

Maar dan wil ik geen gewone pruik. Ik doe dit maar 1 keer, dus ik wil uitpakken. Ik wil de lelijkste pruik die er is; challenge accepted!

Op Pinterest heb ik wat rond gezocht voor inspiratie en uiteindelijk wist ik het: ik word clown! (Bekijk hier mijn Pinterest bord voor inspiratie.) Benodigde ingrediënten: een hysterische pruik met daarbij allemaal leuke fleurige accessoires en een zelfgemaakte tutu (de tutorial vind je hier). Dat lijkt me wel een leuke uitdaging.

Maar naast de pruik, betekent carnaval op dit moment nog iets extra’s voor mij. Voor mij is het dit jaar niet alleen maar lomp zuipen en feesten. Waar ik me namelijk vooral op verheug is het “opgaan in de groep”. Iedereen ziet er namelijk belachelijk uit! Eindelijk draait het niet meer om mij, eindelijk zullen mensen me niet meer aankijken, eindelijk ben ik weer normaal.

Zie je dit jaar dus een clowntje in Oeteldonk? Maak je dan vooral niet druk over hoe dit clowntje zich voelt; ik vermaak me wel!

Mijn complete outfit!

Mijn complete outfit!

Loading

10 comments

  1. hilfaoldenbeuvinghilda says:

    Helemaal weer in de stijl,feestkleding feestpruik glimlach van oor tot oor,Jazeker Jacintha gaat er weer voor. Clowntje horlepiep is niet meer ziek, gaat genieten van het leven Heel veel plezier en genietse van je Carnaval.liefs Hilda.

  2. Ben Oldenbeuving says:

    Hahaha, jullie hebben allemaal gelijk. “Ze ïs het mooiste clowntje”, “het kan niet schelen wat ze aantrekt”, “geniale outfit” enzovoort, enzovoort. Maar ik ben haar papa. En daarom ben ik de meest trotse papa 🙂

Geef een reactie