Boobyshower

Zoals veel van jullie al hebben gezien, ben ik afgelopen vrijdag enorm verrast; ik kreeg een surprise-boobyshower. En vandaag wilde ik jullie in een blogje vertellen hoeveel dit voor me heeft betekend.

Maar dat bleek toch moeilijker dan gedacht! Ik heb al 10 keer een tekst getypt, en weer verwijderd. En weer getypt, en weer verwijderd. Want weet je hoe moeilijk het is om zoiets bijzonders op te schrijven? Zelfs ik heb daar moeite mee, ik heb er gewoonweg geen goede woorden voor.

En toen bedacht ik: “Maar je hebt vast een lied die omschrijft hoe ik me voel”. Na een lange speurtocht, langs zowel binnenlandse als buitenlandse toppers, is de conclusie: “Helaas”, er is geen passend lied”. En wat doe je dan? Want op deze manier wordt het een korte blog. Dan blijft er eigenlijk nog maar 1 ding over: Gelukkig hebben we de foto’s nog. En foto’s zeggen vaak meer dan duizend woorden.

diep-flap

Mijn eigen boobyshower!


diep-flap

Met toepasselijke cupcakes..


diep-flap

Natuurlijk een potje “bra-pong”


diep-flap

Cadeaus…


diep-flap

Nog meer cadeaus..


diep-flap

En het allerbelangrijkste: de lieve mensen!!


Wat voelt het bizar dat er mensen zijn die dit voor je organiseren om er voor je te zijn en je af te leiden. Ik heb wat dat betreft genoeg afleiding tot aan en ver na de operatie. En ik heb eerder eens van iemand geleerd om aan iets leuks te denken vlak voor het moment dat je onder narcose gaat.. Ik denk dat ik er wel uit ben waar ik aan ga denken…

3 comments

  1. Ria Grandia says:

    Wat fantastisch leuk dat je vriendinnen dit voor je hebben georganiseerd !!
    Dat is een goede steun voor je!.
    Heel veel sterkte met de operatie!
    Liefs!

Geef een reactie